Vacations

Vacations

 

Travels

Tourist travels

 

Hotels

Hotels

 

Bus Lines

Bus Lines to Greece and Italy

About us
Miresevini te Hermes-lines!

Hermes Lines eshte nje kompani e specializuar ne transportin internacional te udhetarve, me zyra ne Shqiperi, Greqi dhe Itali.

Kemi nje eksperience te gjate ne transportin e udhetarve dhe te udhetimeve te organizuara turistike. Ju ofrojme sherbimin tone dhe grupeve te turistve te huaj per te vizituar vendin tone me kulturen dhe bukurite natyrore qe vendi jone ofron.

Ne kryejme udhetime turistikete organizuara si ne Maqedoni, Bullgari, Mal i Zi, Kroaci, Kosove etj. Komoditet, eksperience, profesionalizem, jane bazat e sherbimeve qe ne ju ofrojme jemi gjithmone te gatshem per t’iu sherbyer nevojave te klientve tane.

Ne periudha te ndryshme te vitit kompania jone ben oferta te favorshme.

“Hermes lines” operon ne dy linja Shqiperi-Greqi-Shqiperi dhe Shqiperi-Itali-Shqiperi

 

 • Vlore-Athine, me itinerar: 

  Vlore - Fier - Tepelene - Gjirokaster - Janine - Arta - Agrinjo  - Korinth - Athine.

 • Oraret e kesaj linje jane:

  • Nisja nga Vlora ēdo dite ne dy Orare:
   1. Nisja ne 05:00 dhe mberritja ne Athine, 18:00
   2. Nisja ne 15:00 dhe mberritja ne Athine, 07:00

  • Nisja nga Athina ēdo dite ne dy Orare:
   1. Nisja ne 18:00 dhe mberritja ne Vlore 05:00
   2. Nisja ne 19:00 dhe mberritja ne Vlore 07:00
     
 • Shqiperi-Itali, me itinerar:
 1.  Vlore - Brindizi - Bari - Ancona - Bolonje- Milano:
  • Nisja nga Vlora cdo te merkure ora 10:00 dhe mberritja ne Milano ora 08:00
  • Nisja nga Milano diten e premte ora 05:00 dhe mberritja ne Vlore ora 07:00

 2.   Vlore - Brindizi - Bari - Rome - Firence - Bolonje - Milano:
  • Nisja nga Vlora cdo dite te shtune ora 10:00 dhe mberritja ne Milano ora 12:00
  • Nisja nga Milano cdo cdo te hene ora 05:00 dhe mberritja ne Vlore ora 07:300
 
Hermes
 
Vlore-Brindizi-Bari-Rome-Firence-Bolonje-Milano
 • Nisja: Vlore te shtune 10:00 - mberritja: Milano 12:00
 • Nisja: Milano te hene  05:00 - mberritja: Vlore  07:00 

Oferta

Oferte Vlore-Athine
Sample image

Se Shpejti!

Oferta Vlore-Milano
Sample image

Se Shpejti!

Oferta Vlore-Rimini
Sample image

Se Shpejti

Webmail

Username
Password

RememberContact Us

Feel free to get in touch with us!

Address: Prane Kapeles, Vlore
Tel: +355 33 22220 / 33330
Fax: +355 33 22220
Website: www.hermes-lines.com

Vlora Internacional

HotelRr S.Zotaj.Vlore
Price: 40 euro
Tel:+355 33 224408
Tel: +355 33 229889
Cel: +355 692070838

Hotel: Rexhina

Radhime.Vlore
Price: 15 euro
Cel: +355 69 2065399
Cel: +355 692656757

Fshati Turistik Olimpia

Radhime.Vlore
Price: 17 euro